Care este cel mai bun şampon?

Pentru copii. Uită de sticlele drăguţe şi de culorile minunate. Asta este ultimul lucru care ar trebui să te intereseze. În schimb, uită-te la produs. Să fie cât mai natural, fără culoare şi miros, aceste ingrediente nu sunt necesare. Şi doar pentru că un produs este promovat a fi blând, în realitate el poate să nu fie așa. Uită-te la ingrediente.

Antimătreaţă. Cel mai bun remediu pentru mătreaţă este să amesteci trei şampoane diferite care spun că fac acest lucru; aşa că amestecă un şampon antimătreaţă care să conţină acid salicilic (pentru exfoliere), unul care să conţină sulfură de seleniu (pentru calmare) şi al treilea care să conţină zinc (antiinflamator), toate combinate cu un şampon obişnuit. Acest tratament are efecte mai bune, deoarece dacă foloseşti doar unul, ciuperca se poate adapta şi poate deveni imună.

Pentru părul vopsit. Dacă ai părul vopsit ar trebui să iei în considerare un şampon creat special, deoarece astfel de produse sunt blânde cu părul şi conţin ingrediente care să menţin culoarea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns