Cafeaua şi trăsăturile de personalitate

Cei mai mulţi dintre noi ne începem ziua cu o ceașcă de cafea, nu-i aşa? Știai însă că tipul de cafea pe care o preferi se află, de fapt, nu doar în corelație cu gustul, ci şi cu personalitatea ta? Desigur, o persoană căreia îi place să comande cappuccino va fi destul de diferită de cineva care optează pentru o cafea neagră, dar mai multe amănunte poţi afla mai jos.

Cafea neagră obișnuită. Ai un stil de viață minimalist. Asta se oglindeşte şi în felul în care te îmbraci, pentru că nu îţi plac hainele complicate şi culorile ţipătoare. De asemenea, nu porţi foarte multe bijuterii. Eşti o persoană cel mai adesea liniştită, deși ai uneori tendinţa spre schimbări bruşte de dispoziţie. Din cauza naturii tale nesofisticate, ai un cerc larg de prieteni.

Espresso. Dacă este cafeaua ta favorită, ești un lider înnăscut. Lucrezi din greu şi nu iei lucrurile în joacă. Eşti o persoană care știe cum să-şi facă treaba şi nu-ţi plac ocolişurile, astfel că ataci frontal problemele şi spui exact ceea ce gândeşti. Energia ta naturală îi inspiră şi pe alţii, la locul de muncă, dar și în viața socială. Doza de espresso de dimineață te ajută să-ţi păstrezi capul limpede toată ziua.

Espresso dublu. Crezi în logică mai mult decât în orice. Eşti o persoană foarte practică și nu-ţi prea faci prieteni din rândul celor care nu apreciază această calitate. Îţi place o doză dublă de espresso deoarece ai nevoie de impulsul dozei extra de cofeină, pentru a te menține în formă toată ziua. La locul de muncă vii cu cele mai bune soluţii, indiferent dacă eşti tu şeful sau superiorii îţi cer opinia.

Cafea cu lapte. Îţi place mult confortul. Este posibil, de aceea, să ai serioase dificultăţi când trebuie să iei decizii sau să treci brusc la acţiune. Până la urmă, a avea mintea destinsă nu-i un defect, ba dimpotrivă, starea asta te poate duce adesea la cele mai bune opţiuni. Ai, în acelaşi timp, şi multă imaginaţie. Cafeaua matinală cu lapte este doar unul dintre tabieturile tale.

Cafea cu frişcă sau cu smântână. Dacă bei cel mai adesea cafea cream, ai o personalitate oarecum duală. Alternezi perioadele când dai dovadă de multă rigoare cu cele în care te relaxezi excesiv. Te străduieşti zilnic să atingi echilibrul perfect între partea logică și cea creativă a creierului.

Cappuccino. Eşti o persoană foarte sofisticată. Nu eşti tipul de om căruia îi plac glumele nesărate. Ai mult stil şi eşti exigent(ă) cu prietenii sau cu cei din anturaj. De asemenea, ai o minte foarte creativă şi îţi place să trăieşti în societate. Îţi începi ziua cu o cafea cappuccino, iar asta te ajută să îţi menţii o bună stare de spirit şi să fii creativ toată ziua.

Ice coffee. Dacă bei cel mai adesea cafea cu gheaţă sau la temperatura frigiderului, ești un om foarte implicat în cele mai diverse probleme. Ai o atitudine proactivă și îţi repugnă, totodată, persoanele meschine sau care joacă teatru. Manifeşti, totodată, un control remarcabil asupra propriilor emoții.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns