Brânza, antibiotic natural. A fost dovedit ştiinţific

Brânza este un superaliment. Afirmaţia a fost făcută în mod oficial de către o echipă de cercetători de la Universitatea din Coreea de Sud. Brânzeturile elveţiene au cele mai multe beneficii pentru sănătate, potrivit oamenilor de ştiinţă.

Potrivit studiului, sortimentele de brânză provenite din Elveţia au proprietăţi unice, care le fac nu doar extrem de gustoase, ci şi potrivite pentru o dietă sănătoasă. În compoziţia lor intră o bacterie cu rol de antibiotic, care nu se mai poate găsi nicăieri în lume.

În urma cercetărilor, coreenii au ajuns la concluzia că prin introducerea în dieta zilnică a brânzeturilor produse în Elveţia ne întărim sistemul imunitar şi scădem nivelul inflamaţiilor. Această bacterie cu rol de antibiotic se găseşte în emmentaler şi este responsabilă şi cu gustul deosebit pe care acesta îl are.

Potrivit unui studiu publicat în Culture Magazin, cu cât găurile din brânză sunt mai mari, cu atât mirosul este mai puternic şi, deci, concentraţia de bacterie cu rol de antibiotic.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Brânza, antibiotic natural. A fost dovedit ştiinţific

  1. o inceput cumva sa se imputa branza in Elvetia ,nu mai merg bancile sau de ce-i faceti reclama, telemeaua nostra credeti ca nu contine aceasta bacterie ce poate provini din chegul natural ??

Lasă un răspuns