Bilanţ cumplit al cutremurului din Mexic: cel puţin 224 de oameni au murit! (video)

Cel puțin 224 de persoane și-au pierdut viața în violentul seism care s-a produs în centrul Mexicului, printre victime aflându-se și 21 de copii, după prăbușirea unei școli din capitală, potrivit informațiilor guvernamentale, preluate de AFP.

”Aproximativ 117 persoane și-au pierdut viața în Ciudad de Mexico, 39 în Puebla, 55 în Morelos, 12 în Mexico și una în Guerrero, a declarat pentru postul de televiziune Televisa secretarul de stat în Ministerul de Interne, Miguel Angel Osorio.

Epicentrul seismului a fost în apropiere de granița dintre statele Puebla și Morelos (centru), la o adâncime de 51 de kilometri, potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (US Geological Survey — USGS).

Ciudad de Mexico, un megalopolis cu o populație de peste 20 de milioane de locuitori, a fost zguduit puternic marți seară, declanșând țipete și crize de nervi în rândul rezidenților săi. Noul seism s-a produs la doar câteva zile după un seism cu magnitudinea de 8,2 în sudul țării, care a făcut aproximativ 100 de victime la începutul lunii septembrie, potrivit Agerpres..


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns