Flavius Biea se întoarce la Montreal. Al zecelea său meci la profesioniști, în 12 martie

Luna lui Mărţişor îl va găsi pe Flavius Biea din nou în ringul profesioniştilor.

Şi tot la Montreal, în Canada, ţară pentru care pugilistul timişorean a primit, în urmă cu o săptămână, viză pe termen lung şi unde se poate stabili definitiv.

O va face împreună cu soţia sa, pregătind în prima fază meciul ce va avea loc în 12 martie.

El nu şi-a aflat încă adversarul, managerul român Cristian Gănescu ocupându-se în aceste zile de detaliile celei de-a zecea reprezentanţii ca boxer profesionist a fostului campion mondial şi european de cadeţi.

„Sâmbătă am vorbit cu managerul meu, Cristi Gănescu. De câteva zile ne-a ieşit viza, iar el m-a anunţat că pe 12 martie voi boxa la Montreal. Încă nu ştiu pe cine voi întâlni, acum mi se caută un adversar. Ce ştiu sigur este că voi urca în ring la acea dată, voi fi probabil în co-main-event. Gala va fi organizată de Grant Brothers Boxing, alături de care mă pregătesc atât eu, cât şi Lucian Bute. Avem acelaşi antrenor. Probabil că voi rămâne în Canada o perioadă de timp. Vreau să fac performanţă, iar pentru asta este nevoie să mă stabilesc acolo împreună cu soţia mea. Voi pleca la Montreal ori la sfârşitul acestei luni, ori la începutul lui martie. Depinde de mine, mai am de organizat câteva lucruri acasă. La Montreal vor mai fi gale de box în aprilie şi în mai, probabil că la ultima voi boxa din nou. Dacă voi fi bine, s-ar putea să nu fiu nevoit să sar peste gala din aprilie. Sunt foarte încântat, am stat destul acasă de sărbători, vreau să fac treabă şi să devin campion mondial! Sunt pregătit şi fizic, şi psihic, dar îmi voi intensifica antrenamentele în perioada următoare”, ne-a declarat Flavius Biea, neînvins în cele nouă meciuri disputate până acum la profesionişti.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns