BC Timişoara a rămas fără antrenor

Rămasă fără finanţare şi nevoită să-şi remanieze lotul chiar înaintea startului în Liga Naţională, BC Timişoara a fost părăsită după duşul rece suferit la Oradea de doi oameni importanţi din staff.

Antrenorul Dragan Petricevici şi team-managerul Ilie Triţoiu şi-au anunţat demisia, conducătorii grupării bănăţene urmând să desemneze înlocuitorii acestora până la meciul de vineri cu SCMU Craiova (ora 19, sala „Constantin Jude”).

„Motivul este evident. În primul rând, ca antrenor nu pot să-i ajut pe jucătorii mei, care nu sunt plătiţi cu lunile, la fel şi oamenii din staff care au venit să lucreze cu mine. Au şi ei familii, nu sunt plătiţi nici ei. Există o totală lipsă de reacţie din partea autorităţilor şi consider că este o abordare total greşită pentru că e vorba de un bun al Timişoarei. Este un moment în care trebuie să reacţionez, mai ales că nu se poate face performanţă, după câştigarea Cupei României de anul trecut. Decizia mea are o conotaţie pur sportivă, a unui om care a făcut ceva pentru Timişoara, dar a şi primit enorm de multă dragoste şi respect de la iubitorii de sport. Nu voi putea uita şi vreau să se ştie că plecarea mea are o conotaţie pur sportivă. Vreau să-mi protejez echipa, clubul şi performanţa sportivă pe care noi am făcut-o”, a explicat Petricevici pentru Mediafax.

Întrebat ce va face în viitor apropiat, el a spus următoarele: „Sunt antrenor, asta este meseria mea, cu siguranţă nu voi deveni proprietar de magazin. În acest moment sunt liber de contract. Am avut oferte în vară şi chiar şi înainte să se întâmple ce s-a întâmplat la noi, însă nici nu mi-a trecut prin gând să le dau curs. Se pare că nu se poate… Dacă nu se doreşte să se facă ceva pentru echipă, este mai corect să ni se spună”.

„Final de drum la BC Timişoara! Vreau să mulţumesc pe această cale tuturor oamenilor din lumea baschetului pe care am avut ocazia să-i cunosc de-a lungul timpului, jucători, antrenori, arbitri, conducători şi suporteri. Au fost ani lungi şi grei, frumoşi şi trişti, cu împliniri şi decepţii. Am legat multe prietenii, dar contează doar ce va urma. Eu voi rămâne mereu un suporter al acestui minunat sport!”, a spus, pe Facebook, Ilie Triţoiu, un fost fotbalist care a făcut tranziţia spre baschet pe vremea când echipa se numea Elba, lucrând pe partea de organizare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “BC Timişoara a rămas fără antrenor

  1. Hai, luati-o si voi usor, usor dupa Timba, care – pacat ca-i in div. B – va bat de va sar capacele, gata cu figurile si fitele, luptati si voi ca tot omu dă rând. Dragan a parasit lupta, la fel si Ilie Tritoiu… era de asteptat… hehehehehe se dadeau mari banateni si vezi doamne lor nu le trebuie bani (ca au furat prea multi). Dumnezeu nu doarme. Băăăăăă da Botaaaa, Cristi Bota duce el pe umerii lui de om bolnav asa o echipa mare ???? Leontin Demaio, General Manager la BCT sa dea socoteala DNA-ului (daca reusesc sa le faca un control) – ceea ce nu cred ca, prea-s pilosi Vermesanu si Delmario. Cum s-au imprastiat banii timisorenilor „Îndesați” cu „greu” in buzunarele nesimtitilor – am vrea sa stim si noi. Pentru domnul Nenad Markovic și domnul Radenko Toroman, toata stima. dar Atentie !! PAZI Nenad, Pazi Rade !!!! La Timisoara, va sapa toti ! Cum ai intors spatele cum sar pe tine!! Atentie la Del-Mario-Varsat-de- Vânt ! Si la toti acolitii lui ! Cu Bota scapi usor… O sticla cu ceva răchie, și tace, ca-i cuminte… si-i bolnav – săracu’ !!! Daaaaa, bine ca a fugit Trifoiu, Ilie Tritoiu. Dar cati or mai fi in staff-ul BCT ????

  2. MULTUMIM DRAGAN pentru ca ne-ai facut sa ne mindrim cu aceasta frumoasa echipa. Te asteptam sa revii in alte conditii pentru a duce mai departe ceeace ai facut aici.

Lasă un răspuns