Bănăţencele cochete au defilat pe două roţi pe străzile Timişoarei – FOTO/VIDEO

Bănăţencele pline de inspiraţie au defilat, duminică, pe două roţi, etalându-şi cele mai colorate şi inspirate ţinute din garderobă.

Prezenţa s-a realizat pe platforma Timco, unde au fost aşteptate toate doamnele şi domnişoarele din vestul ţării la cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Cochete pe biciclete”, care poartă semnătura „Verde pentru biciclete”.

După ce şi-au admirat reciproc ţinutele, dar şi bicicletele accesorizate cu cele mai deosebite aranjamente florale, bănăţenecele au participat la tomobolele cu premii oferite de sponsorii evenimentului.

S-au pus la bătaie vouchere pentru cumpărături, şedinţe de machiaj, coafat, vouchere pentru şedinţe de înfrumuseţare, carduri de reducere, produse profesionale de îngrijire, coşuri pentru bicicletă, dar şi aventuri la Arsenal Park.

Nu puţine au fost participantele la eveniment care au profitat de specialiştii aflaţi pe platforma Timco pentru a afla secrete de înfrumuseţare sau pentru a beneficia de o coafură în ton cu evenimentul.

Nu doar doamnele au dat dovadă de inspiraţie în alegerea ţinutei potrivite pentru pedalat, ci şi câţiva domni au reuşit să se ridice la nivelul partenerelor.

Printre participanţi s-au numărat şi câteva patrupede: căţei şi pisici obişnuiţi cu plimbările în coşul pentru biciclete.

Peste 600 de timişoreni au pornit într-un tur al oraşului cu destinaţia „Vineri 15”, unde designeri vestimentari şi-au prezentat cele mai potrivite ţinute pentru pedalare.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns