Bănăţeanca Nicoleta Voica s-a logodit: „Când o să facem nunta, o să știe toată lumea”

Nicoleta Voica a dezvăluit tuturor noua schimbare din viața ei: a vrut să dea iubirii o nouă șansă și s-a logodit. Viitorul soț este un bărbat pe care-l știe de 30 de ani, cu care a avut doar o relație profesională.

Nicoleta Voica a fost invitată în cadrul emisiunii „Acces direct”, unde a mărturisit că urmează o nouă etapă în viața ei personală. Cântăreața de muzică populară s-a logodit și este în culmea fericirii. După trei căsnicii eșuate, Nicoleta Voica se simte în sfârșit împlinită.

„Când o să facem nunta o să știe toată lumea. Nu mi-ar fi plăcut ca cineva să scrie ceva ce nu e adevărat. Am fost sinceră cu voi mereu. Sper să țină iubirea asta până la sfârșitul zilelor mele”, a declarat cântăreața.

Logodnicul ei este un bărbat plin de modestie, pe care Nicoleta Voica îl știe de trei decenii: „Lucrez în marketing. Am lucrat și câțiva ani în televiziune. Eu îmi asum relația, nu îmi e rușine de nimic, nu sunt un sfânt, sunt un om normal, am avut și eu greșelile mele”, a mărturisit logodnicul solistei.

Ea a trecut recent și printr-o operație de micșorare a stomacului, a ales un stil de viață mai sănătos, iar schimbările nu s-au lăsat așteptate nici pe plan sentimental. Cântăreața a mai fost căsătorită de trei ori, dar toate relațiile s-au dovedit un eșec, conform click.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns