Bănăţean plecat la muncă în Germania, dispărut după ce a postat un mesaj de ajutor pe Facebook

A dispărut după ce a postat un mesaj de ajutor pe Facebook. Un tânăr de 28 de ani din Reşiţa care plecase la muncă în Germania este de negăsit. Rudele şi prietenii îl caută de la sfârşitul lunii trecute, însă bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă, arată B1 TV.

Dragoş Burileanu este din Reșița, dar lucrează în Germania la o firmă de curierat. În urmă cu un an plecase împreună cu prietena sa să-și caute de lucru. Nu au găsit servicii în acelaşi oraş și stabiliseră să se viziteze când aveau timp liber.

Ultima dată când Dragoș a făcut asta, în urmă cu o săptămâna, pe drumul de întoarcere din Hamburg, tânărul şi-a sunat rudele pe care le-a anunţat că a rămas fără maşină şi documente. Apoi a postat pe Facebook o fotografie cu un spital sub care a scris „Ajutor. ”

Si-a sunat şi fosta şefă care se afla în Spania şi careia i-a cerut sprijinul. Femeia spune că Dragoş Burileanu i-a comunicat adresa la care se afla insa prietenii lui nu au reuşit să intre în legătură cu el pentru că telefonul său era închis.

Familia sa a plecat de urgenţă să îl caute, însă fără niciun rezultat până acum. Rudele sunt disperate și se plâng de faptul că autorităţile nu îi ajută în niciun fel, cu toate ca au sesizat poliţia cu privire la dispariţia bărbatului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Bănăţean plecat la muncă în Germania, dispărut după ce a postat un mesaj de ajutor pe Facebook

Lasă un răspuns