Atenţie sporită la bulgarul Marinov

În grupa valorică 7-12 a Ligii Naţionale de baschet masculin, primul meci al rundei cu numărul 25 este programat vineri, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”.

Se vor întâlni atunci, în faţa publicului bănăţean, gazda BC SCM Timişoara şi marea rivală în alb-roşu Dinamo Bucureşti.

„Ne aşteptăm la o partidă dificilă. Dinamo practică un baschet bun, are un joc echilibrat. Îl are pe Marinov, un jucător periculos, care aruncă bine de la distanţă. Trebuie să fim atenţi la şuturile sale şi la jocul de interior al celor de la Dinamo. Sper că la ora meciului vom fi pregătiţi atât fizic, cât şi în plan psihic. Adversara noastră va fi motivată să învingă la Timişoara pentru că vrea să meargă în play-off. Băieţii mei au acumulat oboseală, este un lucru normal dacă ţinem cont că la antrenamente nu am multe soluţii la dispoziţie. Jeremici este un jucător foarte bun, însă avem şi alţi baschetbalişti care pot face diferenţa pe teren. Sper că va veni multă lume la sală”, a punctat, astăzi, tehnicianul sârb Nenad Mandici.

Celelalte două partide din grupa valorică 7-12 programate în etapa a 25-a a primei divizii masculine sunt Gaz Metan Mediaş – Energia Târgu Jiu şi Phoenix Galaţi – BCMU Piteşti.

Ambele se vor disputa sâmbătă, prima de la ora 18, iar cealaltă de la 19.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns