Atenţie, se cântă!

Astăzi, între orele 12-16, Piaţa Unirii se va transforma într-o mare scenă în aer liber pentru toţi cei care iubesc muzica.

Artiştii, dar şi publicul care doreşte să se răsfeţe, într-o zi de primăvară, cu delicii sonore după pofta inimii, sunt aşteptaţi în inima oraşului, la „Timişoara Music Day”, un eveniment inspirat de Ziua Internaţională a Muzicii, care se celebrează anual în 700 de oraşe din întreaga lume.

„Scopul nostru este să bucurăm timişorenii, să promovăm muzicienii profesionişti, dar şi amatorii care doresc să se facă auziţi. Totul se va desfăşura sub forma unui flashmob, într-o manieră civilizată, iar trecătorii se vor delecta cu micile recitaluri din Piaţa Unirii.

Muzica va fi la nivel acustic, plăcut, cu instrumente muzicale reci, voce şi cor, fără amplificare electrică, căci nu se doreşte poluarea fonică. E un prilej bun pentru artişti să împărtăşească pasiunea lor cu restul comunităţii, să creeze un dialog prin muzică, să-i sprijine pe amatori şi pe iubitorii de muzică live, dar şi să promoveze turismul”, spune Mirela Olariu, coordonatoarea evenimentului organizat de Asociaţia „Sfera Timişoarei” şi Kosmen, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului. În deschiderea manifestării se va cânta piesa „Imagine”, a lui John Lennon, în semn de solidaritate cu situaţia de criză în care se află Europa. Trupele Sonatic – Bogdan Racz, Rokabil, All Fiends Band, Armia Timişoara, The Weekend Band, Virgula, Vadim Cruşcov, Radu B, Codruţa Ciurlea, studenţii din cadrul Facultăţii de Muzică sunt câteva dintre prezenţele anunţate pentru evenimentul de azi, de la care nu vor lipsi nici actorii şi dansatorii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns