Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui ten fără pete. Uite ce conține masca pe care o folosește

Vedetele reușesc întotdeauna să arate impecabil atunci când apar la televizor sau la evenimentele publice și multe persoane se întreabă care sunt secretele la care apelează pentru a afișa în permanență o imagine aproape perfectă. La 42 de ani, Andreea Berecleanu are un ten fără imperfecțiuni, iar masca pe care o folosește este una naturală și deloc costisitoare.
Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui ten fără pete

CITEŞTE ŞI: Obligaţie pentru toţi românii care stau la bloc. Se aplică de luni

Chiar dacă soțul ei este medic estetician și ar putea apela oricând la ajutorul lui pentru a-și face mici îmbunătățiri, Andreea Berecleanu nu este adepta tratamentelor sofisticate și intervențiilor chirurgicale atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului.

Vedeta a dezvăluit că secretul unui ten fără pete și fără imperfecțiuni este sucul de lămâie, un ingredient simplu, ieftin și pe care orice femeie îl poate include în ritualul de îngrijire.

CITEŞTE ŞI: Bărbat plin de sânge, cu ambele picioare amputate, abandonat într-un cărucior în faţa spitalului

“Cred că ieftin ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că ăsta este cel mai ieftin produs. Tai două lămâi și mi le aplic pe față pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze”, a spus Andreea Berecleanu, într-un interviu acordat revistei Viva, scrie avantaje.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns