Amintiri. Timişoreanul Florin Călinescu, reținut la vamă pentru trafic de valută!

Îndrăgitul actor a avut probleme din cauza faptului că preferă banii cash. Florin Călinescu (59 de ani) a fost prins la vamă cu sume ilegale de bani.

Actorul a fost oprit la vamă, în timp ce avea asupra lui sume mai mari de bani decât cele prevăzute de lege. Florin Călinescu a făcut dezvăluiri absolut senzaționale la „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars. El își amintește perfect de perioada în care făcea afaceri cu blugi aduși din fosta Iugoslavie. Călinescu a mărturisit că nu se pricepe să facă tranzacții online și are probleme în folosirea cardurilor banare.

CITEŞTE ŞI:
Tastaţi, nu vă lăsaţi!

„Dacă grănicerii te ştiau că eşti din zonă, nici nu se gândeau că o tai.Grănicerii aveau treabă cu unii pe care nu îi cunoşteau… de prin Moldova, care voiau să fugă din ţară”, a povestit actorul.

Călinescu a mărturisit că a avut probleme la vamă, deoarece a fost prins la graniță cu sume foarte mari de bani: “Eu şi acum îmi plătesc angajaţii cu bani cash. (…) Banii de plastic sunt o iluzie. Te duci şi începi să tragi cu ei şi semnezi cecuri şi, deodată, afli că nu mai sunt… Banii în basma, cum spunea bunica mea, ăştia sunt! Şi atunci îi iei cu grijă, îi chiverniseşti cu grijă. (…) M-a luat şi poliţia pe la graniţă că eu umblu cu bani lichizi”.

click.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns