Alb-violeţii ţin cadenţa în amicale >> CH Politehnica Timişoara – Vojvodina Novi Sad 34-30 (23-13)

Tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici are toate motivele să fie mulţumit de evoluţia elevilor săi în prima partidă amicală cu Vojvodina Novi Sad.

Campioana Serbiei, participantă în Liga Campionilor, a venit pe Bega şi cu cei trei jucători prezenţi la echipa naţională a Serbiei, însă doar unul a fost utilizat în această seară pe parchetul sălii „Constantin Jude”.

Filip Handanovici a marcat patru goluri în eşecul cu 30-34 (13-23) suferit în testul cu CH Politehnica Timişoara, ceilalţi componenţi ai lotului primei reprezentative din ţara vecină, Miloş Orbovici şi Strahinja Stankovici, rămânând pe bancă, ei fiind menajaţi după duelul cu Macedonia.

În aceste condiţii, de la oaspeţi s-a evidenţiat Alexandar Guguleta, cu opt reuşite.

Cristian FeniciŞi trupa bănăţeană a avut în teren un internaţional întors recent de la naţionala de seniori, pe Cristian Fenici. El a condus jocul alb-violeţilor şi şi-a trecut în cont patru goluri.

Cei mai buni realizatori polişti au fost Mihai Timofte şi Irakli Chikovani, ambii scuturând plasa adversă de şapte ori. În afara celor menţionaţi, pentru CH Politehnica au mai punctat Marko Lasica (6g), Andrei Păiuş (4g), Marko Pejovici (3g), Andrei Santeiu (2g) şi Claudiu Şimicu (1g).

Meciul de astăzi a însemnat şi o emoţionantă revedere cu Milan Mirkovici, fost pivot al trupei de pe Bega şi actual membru în staff-ul tehnic al Vojvodinei.

Milan Mirkovic handbal„Îmi place Timişoara, îmi plac oamenii de aici, am mulţi prieteni în acest oraş. Am jucat patru ani la Politehnica şi mi-au rămas multe amintiri frumoase de aici. Îmi place România în general. Echipa actuală este una bună, îi urmăresc rezultatele pe Facebook. La Timişoara este un antrenor bun, Poli are câţiva jucători cu experienţă şi poate obţine o clasare între primele cinci echipe ale campionatului. Am jucat în Champions League cu Vojvodina, n-a fost foarte rău. Nu avem buget foarte mare, am terminat cu patru puncte, este bine pentru primul an în această competiţie”, a spus la final Milan Mirkovici.

CH Politehnica Timişoara şi Vojvodina Novi Sad se vor întâlni şi mâine într-un meci de verificare, tot la sala „Constantin Jude”, ora de start fiind 13,30.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns