Adrian Mutu, tată pentru a patra oară. Logodnica lui, timişoreanca Sandra Bachici, este însărcinată

Adrian Mutu va deveni tată pentru a patra oară. Briliantul trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu actuala logodnică, timişoreanca Sandra.

Mutu şi Sandra Bachici s-au logodit la începutul acestui an în Cuba, pe plajă, iar ceremonia a fost una restrânsă. Fostul fotbalist a intenţionat încă de atunci să facă nunta, însă nici în prezent acest lucru nu este posibil, chiar dacă el şi Sandra îşi doresc asta foarte mult, informează cancan.ro.

CITEŞTE ŞI: Aroganţă: „37 de milioane de lire reprezintă prea puţin pentru stilul de viaţă cu care m-a obişnuit”

El a făcut şi o dezvăluire bombă: Sandra este însărcinată. Întrebat când va deveni tată, Mutu a spus:

”E posibil ca Sandra să fie însărcinată deja”. După care a răspuns la întrebare:”Peste nouă luni, dar nu spun totul acum”.

Zilele trecute, Mutu a solicitat judecătorilor români să recunoscă decizia de divorţ dintre el şi Consuelo, fosta soţie, având în vedere că acesta a fost pronunţat în Republica Dominicană. ”Avocatul meu a depus cererea în instanţă, iar termenul a fost stabilit pentru 8 septembrie. Până atunci nu pot să fac nunta, chiar dacă şi eu, şi Sandra, ne dorim mult acest lucru. Imediat ce este recunoscută decizia de divorţ din Republicana Dominicană, facem nunta. Sper să se termine cât mai repede”, a declarat Mutu pentru CANCAN.ro.

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat la începutul acestui an de Consuelo.

b1.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Adrian Mutu, tată pentru a patra oară. Logodnica lui, timişoreanca Sandra Bachici, este însărcinată

Lasă un răspuns