Adrian Mutu e la picioarele ei. Mesajul superb transmis timișorencei Sandra în ziua în care a împlinit 25 de ani. ”Îți promit să te iubesc întotdeauna”

Adrian Mutu este la picioarele soției și are toate motivele. Sandra îl face un bărbat împlinit și fericit. I-a dăruit o minune de copil și îi este alături în toate momentele.

Adrian Mutu este un bărbat atent, astfel că de ziua de naștere a soției sale, fostul fotbalist a transmis un mesaj superb.

CITEȘTE ȘI: Taxe și impozite 2019. Ce îi aşteaptă pe români din acest an, schimbările au apărut deja în Monitorul Oficial

Adrian Mutu a postat pe rețelele sociale o fotografie cu soția, alături de o declarație de iubire în ziua în care frumoasa lui nevastă a împlinit 25 de ani. Sandra și Adrian Mutu au petrecut Revelionul în Abu Dhabi, acolo unde s-au mutat vara trecută, după ce Adrian Mutu a devenit antrenorul echipei secunde Al Wahda FC.

„Draga mea soție, știi cât de mult îmi doresc să îți ofer tot ceea ce are viața mai bun. În această zi nu e nimic diferit.

CITEȘTE ȘI: Rata şomajului timişean, la un nou minim istoric

Deci, îți urez «La mulți ani» și îți promit să te iubesc pentru totdeauna”, este mesajul lui Adrian Mutu pentru Sandra.

Reacția Sandrei nu a întârziat să apară, aceasta mulțumindu-i în cel mai dulce fel. „Îți mulțumesc că mă faci fericită în fiecare zi. Te iubesc”, scrie spynews.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Adrian Mutu e la picioarele ei. Mesajul superb transmis timișorencei Sandra în ziua în care a împlinit 25 de ani. ”Îți promit să te iubesc întotdeauna”

  1. Citesc ca este deja al patrulea copil cu trei mame pe care le-a iubit…!!!
    Si mai e in stare sa se indragosteasca in continuare…! Bravo lui…cit mai are credit la banci !…
    Proastele nu stiu ca averea lui se va imparti intre copii, si nu va ramine numai ultimului !!!

  2. La cate femei a promis deja acelasi lucru…??? Cele viclene stiu ca n-au de pierdut si se lasa insarcinate cit ai zice pas…!!! saracu de el…

Lasă un răspuns