Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cele două timișorence din familia sa, Sandra şi mama ei, reușesc să-l facă fericit pe „Briliant”

Adrian Mutu (39 de ani) trece printr-o perioadă excelentă a vieţii sale. Pe plan profesional, „Briliantul” a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei FC Voluntari, iar în viaţa personală este răsfăţat de soţia sa, Sandra, dar şi de mama soacră.

În timp ce fostul star al Fiorentinei trage tare pentru a salva formaţia ilfoveană de la retrogradare, Sandra şi Mariana Bachici au preluat frâiele familiei.

Din dorinţa de a-i oferi tot confortul de care are nevoie lui Adrian Mutu, cele două femei îl ţin în puf pe acesta. Mai nou, „Briliantul” nu mişcă nici măcar un deget când vine vorba de problemele casei.

În schimb, Sandra şi mama sa trag tare la acest capitol! Recent, cele două au fost surprinse de paparazzii Spynews.ro într-un supermarket din Capitală. Fără să stea prea mult pe gânduri, acestea au umplut până la refuz un cărucior întreg. Detergent, serveţele, fructe şi multe alte produse au făcut parte din arsenalul de cumpărături ale femeilor.

Fără să exagerăm, Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Sandra şi Mariana Bachici sunt două doamne demne de toată laudă. Oare ce bărbat nu şi-ar dori o soţie şi o soacră precum cele ale „Briliantului”? Oare ce reprezentant al sexului tare nu ar vrea să fie răsfăţat precum „principalul” de la FC Voluntari?

„Briliantul” primei reprezentative

Adrian Mutu este unul dintre cei mai mari fotbalişti români din toate timpurile. „Briliantul” este cel mai bun marcator din istoria echipei naţionale, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gică Hagi.

La nivelul formaţiilor de club, piteşteanul a marcat 101 goluri în Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina şi Cesena sunt echipele din Italia pentru care „Briliantul” a evoluat.

Adrian Mutu a mai jucat la FC Argeş, Dinamo, Chelsea, Ajaccio, Petrolul Ploieşti, Pune Ciry şi ASA Târgu Mureş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cele două timișorence din familia sa, Sandra şi mama ei, reușesc să-l facă fericit pe „Briliant”

  1. Nu mai scrieti astfel de articole. E chiar sub nivelul intelectual al multor oameni sa faci propaganda la prostie. Mutu ca mutu… dar saraca Mariana Corhan (scuze, Bachici) sa nu scape nici la virsta asta de umilintele prostiei propii, e prea dur. Nu-i destul ca a fost ani de zile batjocora Tehnometalului la SDV si a colegului si vecinului bun (Rimpu), mai si acum la batrinete sa scrie ziarele de ea…. Sau am inteles eu gresit, e o fala (oare?) sa fii sluga la barbat (ginere) , numai ca sa scrie ziarele de tine ? Cica esti VIP !!!! Si-a vazut visul implinit !

Lasă un răspuns