„ACUM O SĂ CÂNT EU. FIŢI ATENŢI!” La doar 6 anişori, O TIMIŞOREANCĂ va fi văzută de o ţară întreagă!

O timişoreancă în vârstă de doar şase anişori va avea debutul în televiziune, în 20 noiembrie, într-un duet cu Andreea Voica, în acompaniamentul Ansamblului Timişul, la emisiunea „O dată-n viaţă”.

Nicoleta CoteAna Gabriela Coţe, spune mama acesteia, cânta (de fapt lălăia) încă de dinainte de a vorbi. Înclinaţia ei spre muzică a fost observată de părinţi, care au început cu micuţa în particular, ore de vioară.

În prezent, ea este elevă în clasa pregătitoare la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara. Mama Anei a fost sfătuită să-şi înscrie copilul la preselecţia pentru concursul „Grai şi cântec din străbuni”.

„A fost mai mult din joacă, pentru că nu cântase niciodată în faţa publicului şi credeam că va avea emoţii sau că nu va cânta deloc. Culmea, a obţinut cel mai mare punctaj la categoria ei de vârstă, dedicată copiilor din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a”.
Ana_Gabriela_Cote

Vorba despre micuţa talentată a ajuns la urechile Andreei Voica şi ale prof. dr. Deian Galentin, care conduce Ansamblul Timişul, care au cerut să o vadă şi să o asculte. Le-a fost de-ajuns o audiţie pentru a decide că este pregătită să apară alături de ea şi de Ansamblul Timişul în emisiunea „O dată-n viaţă”, difuzată de TVR 1.

Ca o coincidenţă, ea debutează, la şase ani, la fel ca Andreea Voica, pe care de altfel o admiră.

Rugată, la filmările pentru emisiune, să se uite în cameră şi să transmită ceva telespectatorilor, Ana a spus: „Acum o să cânt eu. Fiţi atenţi!”.

Este pasionată de muzică, ascultă orice gen, însă o interpretează cu drag pe cea populară. Iată că tradiţiile bănăţene sunt pe… glas bun.

 

Citeşte şi:

GENIAL! Maioneză de post. Ingredientul care poate înlocui ouăle

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns