Actor timişean, stabilit la Paris: ”Ar fi trebuit să fiu la concert, la Bataclan…”

Actorul timişean Silviu Simonescu s-a stabilit de ceva vreme la Paris. El ar fi trebuit să participe la concertul de la sala de spectacole a Teatrului Bataclan, unde teroriştii au ucis, vineri seara, circa 100 de oameni.

„În momentul atacului, eram într-un restaurant, situat la 20 de minute de locul atentatelor, în faţa unei cazarme de pompieri. Sunt şocat, ieri seara m-am întors acasă cu metroul, dar nu am putut dormi până la 4-5 dimineaţa. Bataclanul îl cunosc foarte bine, zona toată o cunosc. Ar fi trebuit sa fiu chiar la concert… Ce să zic… Apoi au început telefoanele şi mesajele ca să vezi daca prietenii sunt bine… Eu sunt bine-merci acum, dar atmosfera este una de şoc”, a declarat Silviu Simonescu pentru redesteptarea.ro.

Atentatele de vineri seara de la Paris, desfăşurate în şase locaţii diferite, au făcut sute de victime: 129 de morţi şi 352 de răniţi, dintre care 99 sunt în stare critică.

„E trist la Paris… Toate teatrele sunt închise, jumătate din restaurante, toate activităţile sportive suspendate, sunt oameni care plâng, pun flori şi scrisori în Piaţa Republicii, aproape de Bataclan (pentru ca nu poţi ajunge la Bataclan, e interzis) şi la celelalte locuri”, adaugă Silviu Simonescu.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns