ACS Poli nu se desfiinţează! ? A fost plătit deja cantonamentul din iarnă, de la Poiana Braşov

În ultima perioadă, ACS Poli nu l-a mai avut pe bancă pe managerul Adrian Neaga, care a avut de ispăşit o suspendare de o lună. Fostul jucător al Stelei a făcut deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul cu liderul CFR, însă delegatul echipei a fost Petre Muşat şi la fel se va întâmpla la meciul cu Dinamo Bucureşti.

Motivul aparent ar fi o decizie a Consiliului Director al grupării timişorene. Pedeapsa cu suspendarea de o lună i-a fost dată lui Neaga după confruntarea cu Concordia Chiajna din prima etapă a returului, care a avut loc în data de 16 octombrie. Totuşi, managerul sportiv nu a mai revenit pe bancă, iar unele zvonuri vorbeau inclusiv de o posibilă plecare a sa de la trupa din capitala Banatului.

„Este decizia Consiliului Director ca până la final de an pe bancă să stea domnul Muşat. Este o decizie de acum două luni, pentru ca Neaga să aibă mai mult timp pentru alte activităţi legate de munca de director sportiv. De anul viitor, el revine pe bancă”, a precizat preşedintele Radu Birlică.

În noiembrie, cei de la ACS Poli au plătit doar pentru câţiva jucători salariile aferente lunii august, ca aceştia să nu poată pleca liberi dacă şi-ar fi depus memorii. În aceste zile este prevăzută plata şi pentru ceilalţi fotbalişti din lot. Clubul timişorean are de achitat şi rata la ANAF, în valoare de peste 50.000 de euro, până la sfârşitul acestei luni.

„Am început deja să plătim din salarii. Rata la ANAF trebuie plătită până la sfârşitul lunii. Banii din drepturile TV vor intra în februarie”, a mai precizat Birlică.

Chiria stadionului pentru meciul cu Dinamo de luni a fost plătită, la fel şi cantonamentul jucătorilor din ziua premergătoare întâlnirii. De asemenea, ACS Poli va efectua în această iarnă un stagiu de pregătire la Poiana Braşov.

„Vom face cantonament la Poiana Braşov în perioada 8-18 ianuarie. Reunirea va fi în 5 ianuarie. Cantonamentul este deja plătit”, a mai spus Birlică.

Altfel, clubul timişorean va pune în vânzare mâine biletele pentru meciul cu Dinamo Bucureşti, programat luni, cu începere de la ora 20, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.