ACS Poli Timișoara – ASA Târgu Mureş, în sferturile Cupei României

ACS Poli Timişoara va întâlni, pe teren propriu, vicecampioana ASA Târgu Mureş în sferturile de finală ale Cupei României, s-a stabilit, astăzi, la tragerea la sorţi de la Casa Fotbalului. Programul complet al meciurilor din această fază a competiţiei KO este următorul: Viitorul Constanţa – Steaua Bucureşti, ACS Poli Timişoara – ASA Târgu Mureş, Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu, CSMS Iaşi – CFR Cluj.

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care meciurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării (conform art.30.6.1 din ROAF).

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă (conform art.30.9 din ROAF).

În cazul jocurilor desfășurate într-o singură manșă, pe terenul uneia dintre echipe, cheltuielile se efectuează de clubul organizator, iar după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă se va repartiza fiecărei echipe în proporție de 50 la sută din beneficiul net. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuielilor. Beneficiul fiecărei echipe va fi achitat în termen de cel mult 15 zile de la data disputării jocului.

Partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României se vor disputa în zilele de 15, 16 şi 17 decembrie, programul urmând a fi comunicat ulterior de FRF.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns