Acorduri prelungite >> Calafeteanu şi Burcea rămân la Timişoara Saracens

Campioana României la rugby, Timişoara Saracens, se va baza şi în anul viitor pe serviciile internaţionalilor Valentin Calafeteanu şi Stelian Burcea, cei doi prelungindu-şi contractul cu trupa bănăţeană.

„Am contribuit la obţinerea acestui ultim trofeu, care este şi cel mai important al sezonului, campionatul. Au fost vreo 20 de meciuri, incluzând aici şi partidele din cupele europene. Sunt foarte mulţumit, mai ales că vârful de formă trebuia să-l avem la sfârşit de sezon, aşa cum s-a şi întâmplat. Sunt mulţumit că am putut să-mi ajut echipa în momentele-cheie. Dacă aş fi avut o ofertă care să treacă peste ceea ce este la Timişoara, probabil că aş fi acceptat, fiind ultimul meu tren. Acum, prelungindu-mi contractul cu Timişoara, nu mă mai gândesc deloc să plec în străinătate”, a declarat, pentru TVR, Valentin Calafeteanu.

„Am decalat contractul până în luna iunie, dar nu vă dezvălui şi anul. Mă simt foarte bine aici, cred că performanţele mele din ultimii ani îşi spun cuvântul în acest sens”, a spus şi căpitanul echipei Timişoara Saracens, Stelian Burcea, pentru sursa menţionată.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Acorduri prelungite >> Calafeteanu şi Burcea rămân la Timişoara Saracens

  1. Multumim celor doi superjucatori , precum si tuturor coechipierilor pentru bucuriile pe care le-au adus iubitorilor de rugbi di Timisoara si nu numai .

Lasă un răspuns