ACCIDENT grav: Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au murit

Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au decedat duminică, după ce autocarul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un camion pe o şosea din districtul Hantî-Mansi, au anunţat autorităţile locale, conform The Associated Press.

Informaţiile preliminare indică că autocarul a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un camion ce venea din sensul opus, în urma accidentului decedând cel puţin 12 persoane, iar alte 20 au fost rănite.

Copii se întorceau de la o competiţie de acrobaţii organizată în oraşul Hantî-Mansi.

Anchetatorii au declarat că analizează mai mulţi factori care ar fi putut cauza accidentul, inclusiv vizibilitatea scăzută şi condiţiile meteo nefavorabile.

mediafax.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “ACCIDENT grav: Cel puţin 12 persoane, inclusiv nouă copii din componenţa unei echipe de acrobaţii, au murit

  1. Oferta pentru toate localitatile tarii.Cautam operatori calculator cerem si oferim seriozitate.Poti lucra de acasa Part-time.Prmovam un subiect unic de film.te vei convinge imediat ca e o afacere profitabila.Te indrumam pas cu pas.Cu noi visul devine realitate.Info la [email protected]

Lasă un răspuns