Acces liber la… „Ora de teatru”

Vă e dragă scena şi oamenii ei, credeţi că aveţi talent actoricesc, că lumina reflectoarelor vă avantajează şi că aţi putea să învăţaţi câteva dintre trucurile care-i fac pe artişti să cucerească publicul, să intre în comuniune cu spectatorii, să fie expresivi şi să ajungă la inima celor care-i privesc?

Dacă aţi răspuns afirmativ la aceste întrebări, merită să aflaţi că „Naţionalul” timişorean va organiza în curând o nouă serie a deja binecunoscutelor sale cursuri gratuite de teatru pentru amatori.

Aflat în cel de-al cincilea an de existență, proiectul intitulat „Ora de teatru” se adresează tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să descopere noi modalități de dezvoltare personală prin tehnici specifice artelor spectacolului.

La fel ca în anii precedenți, „Ora de teatru” cuprinde trei grupe, structurate pe categorii de vârstă: grupa A (7-12 ani), grupa B (13-18 ani) și grupa C (începând cu 19 ani). Înscrierile se fac până vineri, 25 noiembrie,  între orele 8-16, la secretariatul Teatrului Național (telefon 0256 499 908 sau 0745 508 595) sau online, pe adresa [email protected]

Ediţia din acest an a „Orei de teatru” se deschide sâmbătă, la ora 11, în Sala 2 a Teatrului Naţional, când va avea loc prima întâlnire a cursanţilor cu trainerii alături de care vor lucra.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns