Academia de modă şi viaţă

Sunt privilegiata sa intalnesc oameni deosebiti. Sunt incantata deopotriva ca am sansa de a vi-i aduce in prim plan pentru a-i cunoaste si a-i aprecia. Povestile lor de viata desprinse parca din filme ma inspira si ma determina sa afirm cu toata taria ca alegerile pe care le facem ne definesc!

Corina ChirilaCorina Chirila, designer, profesor, mentor, mama si mai presus de toate, om. Fiica adoptiva a Timisoarei, originara din Rosia Montana, pe Corina am gasit-o in propriul atelier inconjurata de schite, tipare, cursuri si multa dragoste. Dragoste pentru meseria pe care o practica cu atata daruire si talent. Meserie pentru care a luptat la propriu iar acum, cand tainele acesteia sunt stapanite perfect o preda altruist mai departe oferindu-le astfel un viitor tinerilor si nu numai.

Povestea de viata a Corinei Chirila a inceput intr-un oras mic, intr-o familie simpla. Dorinta de ascensiune a adus-o in Timisoara, oras pe care il considera acum orasul de suflet. Multe femei se pot identifica cu acest personaj care a reusit in viata doar alaturi de cadrul restrans al familiei, fara ajutorul vreunui barbat,sot sau sponsor cum este acum la moda.

Nu s-a trezit designer peste noapte cum se intampla din pacate in unele cazuri, ci a muncit, a invatat si s-a specializat in cele mai renumite scoli in domeniu. Autodidact, asa a inceput cea care acum ne incanta cu creatii desavarsite, finisate perfect, creatii destinate tuturor femeilor care doresc sa arate impecabil in diverse ocazii.

Cursurile facultatii de Design din Timisoara i-au definit cunostintele vaste pe care le detine acum in ceea ce priveste compozitia, studii culoare, istorie a artelor precum si constructia de tipar.

Nu s-a oprit aici, ci a plecat increzatoare spre specializare in Italia unde a absolvit cu succes Cursurile intensive la Institutul de moda Burgo-Milano. Au urmat prezentari de moda, colaborari cu renumiti hairstylisti din Timisoara pentru Galele Wella, voluntariat in cadrul scolii Rudolf Walter unde a ajutat cu multa daruire copii care studiaza in aceasta institutie.

„Cu talentul te nasti, depinde doar de tine cat de mult crezi in fortele proprii. Cum stii sa te ridici atunci cand cazi in viata din diverse motive. Si de asemenea depinde de tine cum reusesti sa faci dintr-o pasiune o meserie!”

Acest lucru imi marturiseste cu mandrie Corina Chirila care in momentul actual ghidata de ambitie si talent conduce un Atelier propriu de Creatie Vestimentara si preda la propria Scoala de Constructia Tiparelor si Croitorie.

A fi designer precum si profesor ii aduc deopotriva satisfactii enorme. Multumirea si fascinatia clientelor la imbracarea tinutelor sale precum si aprecierea si admiratia cursantelor sunt motive pentru a merge mai departe.

La rugamintea elevelor de a-si descrie profesoara, s-au intrecut in raspunsuri pline de entuziastm astfel: „Iti datorez foarte mult, Atelier Corina Chirila, datorita tie nu doar am invatat o meserie, ci m-am descoperit mai bine, am inceput sa cred mai mult in mine si am capatat curaj sa fac ceea ce imi place cu adevarat! Deci iti datorez o particica din mine si iti multumesc!”- Andreea Fanta-Sedlatsek.

„Multumesc Atelier Corina Chirila pentru tot ceea ce am invatat si invat la curs, sunt mandra sa te am ca mentor!” – Valentina Rogorit.

„Corina Chirila, persoana care m-a ajutat sa imi aleg ce sa fac in viata. Pe langa informatiile si sfaturile primite la cursuri, m-a ajutat sa ma ghidez pentru viitor. O persoana extraordinara cu o pregătire exceptională. Pentru mine, mai mult decat o profesoara” – Denisa Balas.

Este emotionant si suficient sa vezi ca meseria pe care o practici cu atata daruire aduce asemenea recunostinte. Creatoarea de moda imi marturiseste ca isi urmeaza un vis si astfel a inceput deja dezvoltarea si transformarea totodata a scolii existente intr-o Academie de Moda, in care va preda alaturi de alti oameni talentati tehnici de manipulare a tesaturilor, drapaje pe manechin, realizarea prototipurilor precum si multe cunostinte necesare pentru viitorii designeri in realizarea tinutelor Haute Couture si nu numai.

Totodata pregateste plina de entuziastm o noua colectie si implicit o prezentare de moda care va avea lansarea in aceasta primavara. Ii urez mult succes, si avand convingerea ca v-am evidentiat inca un personaj complex, talentat si demn de a fi cunoscut, ma indrept spre alte personalitati inedite ce convietuiesc in acest oras minunat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Academia de modă şi viaţă

  1. Suntem mereu liberi să ne alegem acţiunile, sau lipsa de acţiune – iar viaţa noastră actuală este suma totală a propriilor noastre alegeri, bune sau rele. Dacă dorim ca viitorul să se schimbe, trebuie să facem alegeri mai bune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns