Absenţe cu greutate la Timişoara Saracens

Internaţionalii Stelian Burcea, Mădălin Lemnaru şi Stephen Shennan sunt indisponibili pentru ultima partidă a campioanei României, Timişoara Saracens, în preliminariile Challenge Cup.

Duelul din deplasare cu Heidelberger Ruderklub va avea loc mâine, cu începere de la ora 15, putând fi urmărit online la adresa www.periscope.tv/hrk_rugby.

„Meciul cu Heidelberg este unul pe care trebuie să-l câştigăm! Vom termina pe primul loc în grupă indiferent de rezultat, dar vrem să jucăm pentru imaginea noastră. Cred că va fi cel mai dificil examen din actuala campanie internaţională. Întâlnim campioana Germaniei, o echipă care are în componenţă mulţi jucători de naţională. În plus, ei vor evolua cu calificarea pe masă”, a declarat vicepreşedintele clubului bănăţean, Duşan Filipaş.

În absenţa accidentatului Stelian Burcea, căpitan va fi Vasile Rus. „Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Suntem conştienţi că nu vom avea o misiune uşoară în Germania, dar ne-am întors din scurta vacanţă de sărbători cu o atitudine bună. Nu ne este greu să ne motivăm, formăm o echipă matură, profesionistă”, a întărit Rus.

Antrenorul Grainger Heikell a vorbit despre probleme medicale din lotul grupării de pe Bega: „Burcea nu şi-a revenit complet, Lemnaru s-a lovit la genunchi săptămâna trecută, iar Shennan are o problemă la umăr”.

După meciul din Germania, pentru timişorenii urmează o pauză de patru săptămâni. „Reunirea lotului nostru va avea loc în data de 14 februarie. Campania de transferuri se va încheia în luna martie, până atunci vom definitiva lotul, cu veniri şi plecări, pentru sezonul 2016-2017. Avem câteva idei, dar le vom finaliza în perioada menţionată. Obiectivul nostru în acest an este participarea în cupele europene. Rugby-ul românesc are nevoie de deschidere internaţională. Din punct de vedere logistic, pentru play-off preferăm Italia, pentru că este mult mai uşor de organizat deplasarea acolo decât în Rusia. Noul sezon intern va debuta cu Cupa României, care se va finaliza în luna iunie, după care va începe campionatul”, a completat Duşan Filipaş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns