ABBA se reunește!

Avatarurile digitale ale membrilor legendarului grup suedez ABBA se vor reuni cu prilejul unui concert televizat transmis în lumea întreagă în toamna lui 2018, a anunţat fostul membru al trupei, Bjorn Ulvaeus, citat de Agerpres.

Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au despărţit în 1982 după ce au dominat planeta disco timp de peste un deceniu cu titluri precum „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Mamma Mia” sau „Super Trouper”. Grupul cu peste 400 de milioane de albume vândute nu a mai cântat împreună pe scenă din 1986.

La o dată încă necunoscută, avatarurile lor digitale vor cânta cel puţin unul dintre titlurile lor în cadrul unui show televizat produs de BBC şi NBC, la care vor participa şi alte nume mari ale popului. „Este un soi de spectacol omagial pentru ABBA, având în centru ceva ce eu numesc «ABBA-taruri», versiuni digitale ale ABBA”, a explicat Bjorn Ulvaeus.

Pentru a crea aceste personaje, artişti „tehno” de la Silicon Valley au efectuat măsurători antropometrice ale celor patru membri ai grupului. Datorită imaginii video şi sincronizării sonore, ei creează copii digitale care se confundă cu cele reale. „Nimeni nu a mai făcut-o vreodată”, mai afirmă Bjorn.

Cei trei suedezi – Bjorn, Agnetha și Benny, dar și norvegiana Anni-Frid vor suferi „o cură de întinerire”, întrucât avatarurile lor vor arăta ca ei în 1979, anul în care au creat hitul „Voulez-vous”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns