A început la Londra procesul românului acuzat că şi-a ucis cu o foarfecă iubita însărcinată. Detaliile şocante prezentate de presa din Marea Britanie

Procesul lui Ioan Câmpeanu (44 de ani), românul acuzat că şi-a omorât iubita şi copilul nenăscut, a început pe 4 decembrie, la un tribunal din Regatul Unit al Marii Britanii.

Câmpeanu şi-a ucis prietena, româncă şi ea, pe 31 mai, iar cazul a ajuns în paginile ziarelor britanice.

Anchetatorii spun că cei doi ar fi consumat în prealabil droguri în apartamentul pe care îl împărţeau în nordul capitalei Regatului Unit, lucru confirmat şi de fiica celui acuzat.

Ediţia online a publicaţiei Brent and Kilburn Times aminteşte că trupul Andrei Hiliţanu (28 de ani) a fost găsit pe 1 iunie, în baia apartamentului pe care cei doi îl împărţeau în Neasden, nordul Londrei.

„A atacat-o pe ea şi pe copilul lor nenăscut, băgându-i o foarfecă în gât şi lăsându-i pe amândoi să moară, în timp ce el a plecat şi nu a chemat în mod deliberat pe nimeni timp de mai bine de două ore, pentru a se asigura că atât mama cât şi copilul erau morţi”, a acuzat procurorul care se ocupă de acest caz.

Daily Mail merge mai departe cu dezvăluirile şi scrie că verişoara victimei a depus mărturie şi le-a spus poliţiştilor că ucigaşul şi-a ameninţat iubita că o va omorî.

„Te omor, Andra, şi îţi mănânc carnea”, ar fi spus Câmpeanu, potrivit antena3.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns