VIDEO. Piscină mobilă pe străzile din vestul ţării

E lucru bine știut că atunci când mor de cald, oamenii fac tot posibilul să găsească cele mai eficiente metode de a se răcori. La Arad, zona Cocorilor, un grup de bărbați a găsit poate cea mai grozavă soluție pentru a împăca mai multe nevoi odată…

Vă prezentăm „piscina ambulantă”, ultimul răcnet de invenție marca „Meanwhile in Arad”, care poate transporta veselii petrecăreți oriunde e nevoie, fără ca aceștia să fie nevoiți să părăsească perimetrul binecuvântat de răcoare.

Iar pentru că ei nu-s niște „cocorari” egoiști, bărbații au răcorit și oamenii mult prea încinși de pe stradă, să nu cumva să li se facă rău de la caniculă, căci e „căldură mare, mon cher!”

specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “VIDEO. Piscină mobilă pe străzile din vestul ţării

  1. Cauti o sursa de venit suplimentar?
    Ai un calculator? Poti sa faci bani frumosi postand reclame pe internet; primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa! Detalii pe mail: [email protected]

  2. Cica circula corect, dar tembelul de la volan uita ca este interzis a transporta pasageri in compartimentul pentru marfuri! Niste cocalari care poate au obtinut carnetul la birt!

Lasă un răspuns