TEROARE LA BERLIN! 12 morţi şi 48 de răniţi după un atac cu camion la Târgul de Crăciun – VIDEO

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite după ce un individ a intrat aparent intenţionat cu un camion într-un grup de oameni, la Târgul de Crăciun din Berlin, afirmă surse citate de presa germană.

Poliţia germană suspectează că incidentul a fost un act intenţionat, probabil cu caracter terorist, afirmă surse citate de publicaţia Berliner Zeitung.

Incidentul a avut loc luni seară în zona Breitscheidplatz. Un individ a intrat cu un camion într-un grup de oameni, relatează publicaţia Die Welt.

Poliţia nu a putut stabili, până la ora transmiterii acestei ştiri, dacă este vorba de un act deliberat sau de un accident.

UPDATE: Șoferul camionului a fost prins de către autorități, după ce reușise să fugă. Atacatorul nu a fost singur în camion, ci alături de un complice. Acesta a fost găsit mort. Conform unor informații, șoferul ar fi un polonez și ar lucra de 15 ani în Germania.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “TEROARE LA BERLIN! 12 morţi şi 48 de răniţi după un atac cu camion la Târgul de Crăciun – VIDEO

    1. Chestia cu „in detrimentul romanilor” nu e corecta, Roamnis este membru deplin al UE si orice roman se poate stabili in Germania, fara probleme si fara restrictii. Cu conditia – ei, asta este – sa aiba subzistenta asigurata prin munca. Arabii pot veni si asa… nu le cere nimeni sa munceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare