Abonează-te la Renaşterea bănăţeană!Ziar PDFZiar tipărit

Soția unei victime, cercetată pentru mărturie mincinoasă în cazul unei tentative de omor

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Aurel-Cristian Turc şi Eugen-Petru Turc, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, precum şi a inculpatei Ana Beschiu, pentru săvârșirea infracțiunii mărturie mincinoasă.

Din probele administrate în cauză, reiese că, în noaptea de 31 mai, în jurul orei 23, cei doi bărbați s-au deplasat cu o mașină pe izlazul de la marginea unei localități din județul Timiș pentru a pândi o altă persoană de sex masculin, cu care se aflau în conflict.

Când aceasta, aflată cu oile la păscut, a trecut pe sub podul de cale ferată din zona respectivă, au tăbărât asupra ei lovind-o cu bâte de lemn în cap până când victima a căzut la pământ. Pentru recuperare, bărbatul lovit a avut nevoie de 65 de zile de îngrijiri medicale.

Pe de altă parte, în luna septembrie, cu ocazia audierii în calitate de martor în acest dosar, Ana Beschiu, soția victimei, a făcut afirmații mincinoase și nu a declarat tot ce știa în legătură cu agresiunea comisă, precizând că nu poate acuza pe nimeni de comiterea infracțiunii și că nu a discutat cu inculpații.

Procurorii au descoperit însă că inculpata a purtat în realitate mai multe discuții telefonice cu Eugen Petru Turc la două luni după comiterea faptei, în timpul cărora acesta a recunoscut că el este unul dintre cei doi bărbați care i-au bătut soțul, povestindu-i, în amănunt, cum anume s-a petrecut totul.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare