Control-fulger la food court-ul din mall. Unele firme nu au mai servit preparate din carne…

foodcourt

În urma incendiului produs în zona în care se servește mâncare în Iulius Mall din Timișoara, în data de 9 august, Inspecția de prevenire din cadrul ISU Banat a efectuat vineri un control inopinat la firmele care își desfășoară activitatea în spațiul respectiv.

Au fost verificați șapte operatori economici, fiind vizate în principal hotele și tubulaturile folosite pentru evacuarea fumului și gazelor din spațiile destinate pentru gătit. Inspectorii au găsit 22 de nereguli pentru care au aplicat 17 avertismente și cinci amenzi în cuantum total de 22.500 de lei.

Firmele prinse în ofsaid nu aveau hotele sau tubulaturile de evacuare a gazelor și fumului curățate și nici căile de evacuare ale spațiilor pentru gătit, iar instalația electrică nu mai fusese verificată de ceva vreme de personal atestat.

Potrivit unor clienți care au fost de față în momentul în care a avut loc controlul, o parte dintre firme nu au mai servit preparate din carne…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *