Abonează-te la Renaşterea bănăţeană!Ziar PDFZiar tipărit

Câți bani va primi timişoreanca Alina Vidican de la Cristi Borcea

Cristi Borcea este încă în închisoare, dar chiar și din spatele gratiilor trăiește povești de dragoste foarte intense. A reușit performanța de a-și înșela (fosta) soție, de a divorța de ea la cererea lui și chiar de a-i face un copil amantei Valentina Pelinel.

Spre deosebire de celălalt divorț, cel de Mihaela, căreia i-a permis să administreze anumite business-uri ale familiei, Alinei nu i-a mai dat acest privilegiu, ceea ce a luat prin surprindere opinia publică.

Borcea i-a dat Alinei Vidican doar ce s-au înțeles încă de la separare. Astfel, fosta soție primește o pensie lunară de 10.000 de euro pentru cei doi copii, 120.000 de euro parte de la vila din Pipera și un an dreptul de a sta în apartamentul de lux din Miami, anunță B1.ro.

“Vidican are din ce sa traiasca precum o regina! Fostul sef al “cainilor rosii” are grija de ea si de cei doi micuti ai lor, insa a luat si o decizie radicala. Daca anul trecut, barbatul a scos-o din business-urile cu ballroom-uri din Crangasi, recent, el a hotarat ca femeia sa nu se mai ocupe nici de restaurantele din America.Toata baza o are, acum, in managerul localurilor, blondina nu mai are nicio implicare”, au dezvaluit persoane apropiate lui Borcea și Alinei Vidican.

Sursa: bugetul.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Câți bani va primi timişoreanca Alina Vidican de la Cristi Borcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare