Abonament PDF

Locuiţi în străinătate sau în alte zone unde cotidianul „Renaşterea bănăţeană” nu ajunge şi doriţi să fiţi informaţi prompt şi corect? Acum vă oferim posibilitatea abonării la ediţia PDF, iar noi vă trimitem, zilnic, ziarul pe e-mail! Ce trebuie să faceţi?

Persoanele care doresc să îşi prelungească abonamentele sau cele care se abonează pentru prima dată la ziarul în format PDF au la dispoziţie două variante .

Prima modalitate este să se prezinte la agenţia noastră de publicitate (Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 8 – între orele 8 – 19), unde achită suma direct la ghişeu.

Cea de-a doua variantă este plata prin bancă / card bancar, confirmarea tranzacţiei urmând să fie trimisă – împreună cu numele, adresa de e-mail şi numărul de telefon al abonatului – pe adresa noastră de e-mail renastereabanateana@yahoo.ro , cu menţiunea „Abonament PDF”.

Plata prin bancă (card) se va face în contul:

SC TIMPRESS SA
CUI 1812960
RO 76 BACX 0000003013312000
Banca UniCredit Ţiriak Bank – Sucursala Timişoara

Contul de mai sus este valabil atât pentru plăţi în lei, cât şi pentru plăţi în valută (euro, dolar), putând fi utilizat fără restricţii de către cititorii noştri din străinătate (Europa, SUA, Canada, Asia).

Atât la ghişeu, cât şi în cazul tranzacţiei bancare, vă puteţi abona pe mai multe luni în avans, plătind 5 euro + TVA pentru fiecare lună.

Pentru alte informaţii vă stăm la dispoziţie la tel. 0256/490.145, de luni până vineri, între orele 9 – 17.