Din cauza numărului mare de elevi, patru clase de la „Moisil” se mută într-o altă clădire

Grigore Moisil 1

Liceul Teoretic „Grigore Moisil” este cunoscut ca fiind cea mai bună unitate de învăţământ din Timişoara, mai ales datorită rezultatelor de la evaluarea naţională şi bacalaureat.

Tocmai de aceea mulţi părinţi optează pentru această şcoală, chiar dacă sunt nevoiţi să străbată oraşul pentru că micuţul să înveţe la „Moisil”.

Anul acesta, din cauza numărului mare de elevi, conducerea unităţii de învăţământ a luat decizia ca patru dintre cele opt clase pregătitoare să înveţe în clădirea de pe strada Aluniş nr.3. Este vorba despre clădirea care aparţine primăriei şi care beneficiază de toate condiţiile pentru desfăşurarea orelor de clasă.

Ceilalţi elevi de clasă pregătitoare şi o parte dintre cei de clasa I vor învăţa în clădirea de pe Str. Gheorghe Doja.

În clădirea din Piaţa Bălcescu vor studia restul elevilor din ciclul primar şi cei de gimnaziu. În noul an şcolar vor fi 67 de clase, dintre care patru de a IV-a vor avea cursurile între orele 12 şi 16.

Cerasela Bociu, directoarea Liceului Teoretic „Grigore Moisil”, ne-a declarat că anul acesta vor începe lucrările de modernizare a grupurilor sanitare din liceu, a vestiarelor, iar laboratorul informatic de la etajul al II-lea va fi extins la un număr de 30 de locuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *